Συγκλονιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας του 2019.

Γιατρός της ΜΕΘ του Παίδων κλήθηκε από τους συναδέλφους του να βοηθήσει στην ανάνηψη της Μαλένας στο Ελπίδα. Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο γιατρός κατέθεσε ότι το παιδί ήταν 20 λεπτά νεκρό. Ο ίδιος είπε πως υπολογίζει ότι έκανε 10 λεπτά για να μετακινηθεί από το Παίδων στο Ελπίδα. Οπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μήνυση που έκανε στο Αγλαΐα Κυριακού για τον θάνατο της Μαλένας ανέφερε πως «δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη, κάλεσαν τη ΜΕΘ για να πάρουν οδηγίες και έφερναν το ένα οξύμετρο μετά το άλλο. Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ». Ουσιαστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε πως δεν έγινε ΚΑΡΠΑ από τους γιατρούς του Ελπίδα και περίμεναν τους γιατρούς της ΜΕΘ από το Παίδων, οπότε υπάρχει ένα κενό 10 λεπτών.

Η ερώτηση για την Ιριδα

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριζε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε στις 7:30, την ημέρα θανάτου της Ιριδας, επειδή ακούστηκε το κλάμα του παιδιού και έλειψε για περίπου ένα λεπτό. Ωστόσο, όταν κατέθεσε στους αστυνομικούς εξέφρασε τις αμφιβολίες της λέγοντας πως δεν είναι σίγουρη αν έλειψε ένα λεπτό, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Οταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν για την ώρα που έλειπε απάντησε χαρακτηριστικά: «δεν πρέπει να έλειπε πολύ». Κρίσιμη θεωρείται η απάντηση της Δήμητρας και σε ακόμα ένα ερώτημα: αν ρώτησε την αδερφή της για το αν τάισε την Ιριδα στις 7:30 το πρωί. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε στους αστυνομικούς πως ρώτησε τη Ρούλα αν τάισε το μωρό. Οπότε το ένα λεπτό δεν βγαίνει χρονικά για να ταϊστεί ένα μωρό.

Valuenews.gr

Το άρθρο Νέα αποκάλυψη| Η Μαλένα ήταν 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.