Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5 μοίρες και 39 λεπτά του Λέοντα και τα νέα ξεκινήματα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές.

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει ότι κάποιοι θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας ενώ άλλοι θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να υιοθετήσετε νέες τακτικές.

Κριός

Βρείτε το σωστό τρόπο να εκφράσετε την δύναμή σας και προσπαθήστε για την εσωτερική σας λύτρωση γιατί αυτή είναι πραγματική επιτυχία στην ζωή.

Ταύρος

Δουλέψτε ψυχικά και σωματικά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Βρείτε τον τρόπο να αξιοποιήσετε τα όνειρα σας και τα ταλέντα σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν.

Δίδυμοι

Είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείτε στις προσπάθειες βελτίωσης της αισθηματικής σας ζωής. Σταθμίστε τις καταστάσεις και δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση στα θέματα του συντρόφου σας.

Καρκίνος

Δείτε αυτά που πραγματικά έχουν αξία στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Όσα άλλαξαν γύρω σας, οδηγούν σε νέες ευκαιρίες συναισθηματικής πληρότητας.

Λέων

Η κατάσταση, παρά τις δυσκολίες στη διαχείρισή της, σας βοηθά να επεκταθείτε και σας ευνοεί στο να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Κινηθείτε πρακτικά και στα αισθηματικά σας!

Παρθένος

Η μέρα σας ευνοεί αλλά ταυτόχρονα σας υποχρεώνει να αλλάξετε αρκετά τις συνήθειες και να περιορίσετε τις ιδιοτροπίες σας.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες διαπιστώνετε ότι χρειάζεται να υιοθετήσετε καινούργιες τακτικές που να σας εξασφαλίζουν προστασία απέναντι σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Σκορπιός

Πρόοδος θα παρατηρηθεί στα αισθηματικά σας ενώ πολλοί θα δικαιωθείτε κοινωνικά. Προσέξτε τις επιλογές σας, τις συναναστροφές που θα αναπτύξετε και τις υποσχέσεις που θα δώσετε.

Τοξότης

Παρά την δύσκολη εποχή που διανύουμε, η περίοδος ορίζει την αρχή μιας νέας εποχής για εσάς. Αυτή θα αλλάξει σταδιακά την ερωτική σας ζωή και θα διαμορφώσει νέες συνθήκες σχέσεων.

Αιγόκερως

Η βοήθεια της διαίσθησης θα σας οδηγήσει σε ασφαλέστερες τακτικές και συμπεριφορές στον επαγγελματικό τομέα. Αισθηματικά αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Οι αντιθέσεις θα είναι ορισμένες φορές ακραίες. Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθος, διατηρήστε τις ισορροπίες που πρέπει, ενδώστε σε εμπειρίες που θα σας διδάξουν κυρίως σε θέματα της προσωπικής σας ζωής.

Ιχθύες

Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε. Δείτε ότι σας προκύψει σαν μια απαραίτητη διαδικασία μάθησης που είναι απαραίτητη βοήθεια για εσάς.

Το άρθρο Νέα Σελήνη στο Λέοντα με πολλές αλλαγές εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.