Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας για τη σεξουαλικότητά του, το coming out στους γονείς του και την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι του αρέσει κάποιος του ίδιου φύλου.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο free press περιοδικό «Antivirus», που απευθύνεται στη LGBT κοινότητα και αποκάλυψε πότε ξεκίνησε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του.

«Η πρώτη μου επαφή με γυναίκα ήταν εξαιρετική, όμως κάποια στιγμή, γύρω στα 19 μου κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα παιδί, με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και τότε, ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Δώσαμε ένα φιλί μόνο. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι ότι γύρισα σπίτι εκείνη τη μέρα κι ένιωθα ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πλέον προσδιορίζεται ως γκέι και έχει καταλάβει πως νιώθει πολύ μεγαλύτερη οικειότητα με έναν άνδρα, παρά με μία γυναίκα. «Είναι και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό», δήλωσε.

Όσο για το πρώτο του coming out, όπως είπε, το έκανε σε μία κοπέλα από το θέατρο, η οποία ήταν επίσης ομοφυλόφιλη.

«Τότε είχε συμβεί και το περιστατικό με το παιδί κι είχα ανάγκη να το μοιραστώ. Όπως καταλαβαίνεις, το να λες κάτι τέτοιο σε ένα άλλο γκέι άτομο είναι εύκολο. Μέσα στα χρόνια πάντως, δεν έτυχε να το πω κάπου και να έχει κανείς θέμα με αυτό. Ίσως βέβαια, να τους είχα κερδίσει ήδη αυτούς με τους οποίους μιλούσα και να μην είχε σημασία αυτό», εξήγησε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που έκανε στους γονείς του.

«Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου, της το είπα όταν ήρθα στην Αθήνα, ήμουν 20 χρονών τότε. Δεν είχα και πολλές εμπειρίες μέχρι τότε. Κάποια στιγμή που μιλούσαμε, δεν ξέρω πώς ανέβηκε στο στόμα μου και της το είπα. Εγώ τότε, ήμουν σε σχέση με ένα άλλο παιδί και περνούσα πάρα πολύ ωραία. Ακολούθησε μια παύση και υπήρξε ένα μικρό σοκ. Η μητέρα μου το αποδέχτηκε και φερόταν πολύ ωραία στους συντρόφους μου», δήλωσε.

«Με τον πατέρα μου είχε γίνει αντίστοιχη συζήτηση, πριν από δύο χρόνια. Αποφάσισα να του μιλησω με αφορμή την προσπάθεια που έκανα να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν ένιωθα ότι είχα την ανάγκη ή την υποχρέωση να του το πω νωρίτερα, ούτε φοβόμουν. Απλώς δεν είχαμε τέτοια σχέση. Παρόλα αυτά ήταν σαν να μην τον απασχόλησε. Η αντίδρασή του ήταν πολύ εντάξει. Μου απάντησε ότι θέλει να είμαι ευτυχισμένος και να είμαι καλά. Εκεί πήρε πολλούς πόντους από εμένα», συμπλήρωσε για τον πατέρα του.

ValueNews.gr

Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς| «Γύρω στα 19 μου κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα αγόρι, με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.