Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο είναι συγκλονισμένος από τον χαμό της σπουδαίας ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή εχθές, στα 83 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της μεγάλη κληρονομιά για τις νεότερες γενιές.

Σήμερα, έγινε γνωστό πως «επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών».

Το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει:
«Το θέατρο μας σήμερα θρηνεί  την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού, της μοναδικής ερμηνεύτριας δεκάδων ρόλων κάθε είδους, στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να μην ταυτιστεί με κανέναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους.

Συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, καλή συνάδελφος,  μαχητική συνδικαλίστρια, λαμπερό και  ελεύθερο πνεύμα με  αστείρευτο χιούμορ, η ακαταμάχητη Ντινα Κώνστα, που άφησε το στίγμα της μέσα από το έργο της, μας αφήνει φτωχότερους, στέλνοντας όμως μήνυμα συνεπείας, ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης ιερής στην μοναδική της αγάπη όπου και αφιέρωσε την ζωή της, το Θέατρο.

Το ΣΕΗ και όλος ο θεατρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια της σπουδαίας συνάδελφου Ντίνας Κώνστα.

Επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.)

(IBAN: GR4202602150000400100392909

Αρ Λογ. 0026-0215-40-0100392909 με αιτιολογία αντί στεφάνου Ντίνας Κώνστα)».

Valuenews.gr

Το άρθρο Ντίνα Κώνστα| Αποτέφρωση χωρίς τελετή και ενίσχυση του ΣΕΗ οι επιθυμίες της εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.