Την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου καταδικάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καλώντας παράλληλα και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να πράξουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι «τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν» ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως: «Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη».

«Τρομοκρατική επίθεση»

Ως «τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Παγκράτι.

«Το καταλάβαμε από τον κρότο και τη μυρωδιά. Τελικά καταλάβαμε ότι ήταν από την είσοδο της πολυκατοικίας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τη θεωρώ τρομοκρατική επίθεση όχι μόνο με στόχο εμένα ως δημοσιογράφο αλλά και όσους ζούνε μαζί μας αλλά και όσους θέλουν να λένε ελεύθεροι την άποψή τους» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Φτάνει πια να χτυπάνε τους δημοσιογράφους στα σπίτια τους» κατέληξε ο κ. Παπαδημητρίου.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της οικίας, που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου.

Valuenews.gr

Το άρθρο Οικονόμου| Καταδικάζουμε την επίθεση στην οικία του Παπαδημητρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.