23-24/07

Το Σάββατο, η επικοινωνία θα είναι έντονη, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, προτάσεις και συναντήσεις. Η μέρα θα είναι ζωτική με συναναστροφές και εξόδους διασκέδασης. Τα ζευγάρια θα θελήσουν να χαλαρώσουν, ίσως να υπάρξει άρνηση στο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις κυρίως για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν. Την Κυριακή το κλίμα θα είναι θερμό και αρκετά αισθησιακό, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Οι ελεύθεροι θα είναι σε θέση να ρισκάρουν και να προσεγγίσουν, γενικότερα οι εκδηλώσεις θα είναι θερμές. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οι συνθήκες θα είναι προσφορές για ξεκίνημα καινούργιας σχέσης.

Κριός

Το σαββατοκύριακο σου θα είναι ζωτικό, ανέμελο, ενδεχομένως και άκρως αισθησιακό. Δεν πρόκειται να αδρανήσεις, προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, ίσως να οργανώσεις και κάτι συγκεκριμένο, μια κοινωνική έξοδο ή μια ανανεωτική εκδρομή. Θα αποφύγεις τις συνηθισμένες ενέργειες, ανεβασμένη θα διατηρήσεις τη ζωτικότητα σου. Θα καταφέρεις να περάσεις ένα γεμάτο διήμερο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, εκδηλωτική και επικοινωνιακή θα είναι τη στάση σου, εύκολο θα είναι για σένα να συνομιλήσεις και να γνωριστείς με κάποιο καινούργιο άτομο. Επιμελημένο να διατηρήσεις το στυλ σου θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Θα είναι ένα πολύ καλό διήμερο για φλερτ και προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς αισιόδοξα χωρίς αναστολές.

Ταύρος

Το Σάββατο το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ανανεωμένο και ιδιαιτέρως συναισθηματικό. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για εκδηλώσεις και εξομολογήσεις, δεν θα υπάρξουν απρόοπτες αρνητικές καταστάσεις. Τόσο το Σάββατο όσο και η Κυριακή θα είναι δυο μέρες ανέμελες και ευχάριστες, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Συναντήσεις θα έχετε με κοντινά και φιλικά σας άτομα θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα χωρίς έγνοιες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές και θα τρέξουν με ταχύτητα γι αυτό δεν θα πρέπει να αδρανήσεις. Θα σου δοθεί άνοιγμα για νέα γνωριμία, το θέμα είναι κατά πόσο θα πάρεις την απόφαση να κινηθείς άμεσα και γρήγορα. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για προσεγγίσεις, σου δίνω τη συμβουλή να φλερτάρεις και να προβάλεις την ελκυστική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Δίδυμος

Τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, η αισιοδοξία και η ζωτικότητα σου θα σε ωθήσουν σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξουν το κατεστημένο της σχέσης σου και να δημιουργήσουν κλίμα ανανέωσης. Την Κυριακή θα αποφύγεις τις σοβαρές καταστάσεις και συζητήσεις, θα καταφέρεις να περάσεις ανέμελα και ερωτικά χωρίς προβληματισμούς και σκέψεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Την Κυριακή θα υπάρξουν προκλήσεις που καλό θα είναι να τις αξιοποιήσεις με αμεσότητα. Είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που η μεταξύ σας έλξη θα είναι ιδιαιτέρως φανερή, δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις και οι ενθαρρυντικές προτάσεις.

Καρκίνος

Το Σάββατο, η μέρα σου θα είναι ξέγνοιαστη χαλαρή και αρκετά διασκεδαστική. Η Κυριακή, θα είναι μια μέρα ιδιαιτέρως θερμή, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι άμεσες συναισθηματικές ίσως και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα, θα βρεις τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ξεκινά για σένα περίοδος ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς επίσης και για την δημιουργία νέων γνωριμιών. Οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να αναζωογονηθείς και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα διευρύνουν τις γνωριμίες σου, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, προσπάθησε να αποφύγεις τον ανασφαλή τρόπο σκέψης.

Λέων

Το Σάββατο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την κοινωνικότητα σου σε υψηλό επίπεδο, θα θελήσεις επαφές με φίλους. Την Κυριακή, παιχνιδιάρικη αυθόρμητη και ερωτική θα είναι η στάση σου. Χαλαρώνεις και ηρεμείς, ωστόσο σε κάποια θέματα με το ταίρι σου προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο ζωηρότητα θα σε διακρίνει, ένταση και ποικιλία θα αναζητήσεις, θα βγεις έξω με παρέες. Η Κυριακή θα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα, είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να προσπαθήσει να σε προσεγγίσει και να σου δείξει το ενδιαφέρον του. Η μέρα ενδείκνυται για φλερτ και για αισθηματικές αποκαλύψεις.

Παρθένος

Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις και από την πολλή σοβαρότητα, ανάγκη σου θα είναι να χαλαρώσεις να ξενοιάσεις και να περάσεις ψυχαγωγικά με το ταίρι σου. Πολύ πιθανόν κάνεις προσωπικές συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με τα αισθήματα σας, θα ξεκαθαριστούν οι μπερδεμένες καταστάσεις, θα βρεις συναισθηματική ικανοποίηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο τωρινό σαββατοκύριακο καλό θα είναι να μην αδρανήσεις και κυρίως να μην αγνοήσεις τις θερμές διαθέσεις των τρίτων προς εσένα. Στις επαφές που θα έχεις θα φανερωθούν συμπάθειες και προτιμήσεις, δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες. Στις συναναστροφές σου εκδηλώσου και επικοινώνησε με άνεση, βγάλε στην επιφάνεια την οικεία και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σου.

Ζυγός

Το Σάββατο δεν θα έχεις διάθεση να κλειστείς στο σπίτι με το ταίρι σου, αντιθέτως θα έχεις ανάγκη να περάσεις ένα ζωτικό και ανανεωτικό σαββατοκύριακο. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να θελήσεις να δημιουργήσεις ένα θερμό και ρομαντικό περιβάλλον αποκλειστικά και μόνο για σένα και το ταίρι σου. Όμορφα θα κυλήσει το διήμερο σου θα περάσεις ξέγνοιαστα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, θετικές θα είναι οι διαθέσεις σου και οι απαντήσεις σου, σε φιλικό περιβάλλον θα βρεθείς, θα διασκεδάσεις. Την Κυριακή, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ο εντυπωσιασμός θα είναι αμοιβαίος, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Στην περίπτωση που κάτι σε μπερδέψει δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου.

Σκορπιός

Το Σάββατο ίσως να σε κάνει να θέλεις να αποστασιοποιηθείς από κάποια ζητήματα, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις την πίεση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχεις διάθεση για συναναστροφές με τον φιλικό σου κύκλο, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω με παρέες και φίλους, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε. Την Κυριακή, προσοχή στις ανταγωνιστικές σου τάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε ωθήσει στην αυτοπροβολή, θα θελήσεις να εντυπωσιάσεις και να μην απορριφτείς. Με προσοχή θα επιμεληθείς την εμφάνιση σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εικόνα σου και στο γενικό σου στυλ. Θα καταφέρεις να προβάλεις τη γοητεία σου, με το θέμα των νέων γνωριμιών θα τα πας πολύ καλά, οι προσεγγίσεις σου θα είναι ελκυστικές.

Τοξότης

Το Σάββατο ίσως να προσπαθήσεις να κινηθείς ή να αποφασίσεις αυτόβουλα, καλό θα είναι να υπολογίσεις και τις απόψεις που έχει το ταίρι σου. Την Κυριακή, θα είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου για να μπορέσετε να βγείτε από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες. Μεταξύ σας θα υπάρξει η διάθεση να μιλήσετε με ειλικρίνεια για τα αισθήματα σας, το κλίμα θα είναι πρόσφορο για άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις την διάθεση να δώσεις το πράσινο φως για προσεγγίσεις, δεν θα φρενάρεις τις οικείες εκδηλώσεις. Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για επαφές και νέες γνωριμίες, σε παροτρύνω να δώσεις την κατάλληλη ώθηση για να προχωρήσουν οι συναντήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας ή μια γνωριμία που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Το Σάββατο ζωηρή ίσως και κάπως άστατη θα είναι η διάθεση σου, προσοχή στις εσωτερικές σου διακυμάνσεις, προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτά που θέλεις αυτή τη στιγμή και όχι σε αυτά που πρέπει να γίνουν στην πορεία. Την Κυριακή θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ίσως να βαρύνει κάπως η διάθεση για έντονες κοινωνικές συναναστροφές. Ενδέχεται να θελήσεις να μείνεις με το ταίρι σου περνώντας θερμές και συναισθηματικές στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα απορρίψεις την πρόταση που θα σου κάνουν για νυχτερινή έξοδο. Οι συγκυρίες και τα απρόοπτα γεγονότα θα σου φέρουν καινούργιο άνοιγμα, δεν αποκλείεται να αρχίσεις συναναστροφές με πρόσωπο που θα σου δώσει δυνατότητα προσωπικών συναντήσεων. Το διήμερο σου δεν θα είναι καθόλου μονότονο, καταφθάνει νέα προοπτική.

Υδροχόος

Το Σάββατο, ένταση και ζωηρότητα θα φέρει στις διαθέσεις σου, προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, θα θελήσεις να βγείτε από τη ρουτίνα από τα γνωστά και από τα συνηθισμένα. Δεν αποκλείεται να περάσετε οι δυο μια ιδιαιτέρως θερμή Κυριακή, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους και κάποιες ελαφριές τάσεις ρομαντισμού.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, θα σε παρακινήσει να βγεις από την εσωστρέφεια, η στάση σου θα είναι ζωτική και αυθόρμητη. θα βάλεις να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου και θα το καταφέρεις με επιτυχία. Γοητευτική και ελκυστική θα είναι η εικόνα σου, δεν θα λείψουν οι προσεγγίσεις. Η ευδιαθεσία σου θα σε ωθήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κρατήσεις προσιτή στάση.

Ιχθύς

Το Σάββατο, θα ενισχύσει την ανάγκη σου για ξεκούραση χαλάρωση και ψυχαγωγία. Θα καταφέρεις να περάσεις ήρεμα και όμορφα με το ταίρι σου χωρίς έγνοιες και σοβαρές συζητήσεις, τα δύσκολα θα τα αφήσεις για την Δευτέρα. Θα θελήσεις σαν ζευγάρι να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα. Μεταξύ σας θα υπάρξουν ιδιαιτέρως προσωπικές στιγμές, θα εκδηλωθούν αισθήματα αμοιβαίας έλξης και αγάπης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα λάβεις προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, θα έχεις συναντήσεις με φίλους και παρέες, αν εσύ προτείνεις ή προσκαλέσεις οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές. Γεμάτο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα συναναστραφείς και θα διασκεδάσεις, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς αισιόδοξα. Οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Πηγή: ZwdiaShmera

Το άρθρο Οι αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.