Οι
Εταιρείες
ΜαςΟ όμιλος Capital Groups αποτελείται από επτά εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε 7 διαφορετικούς κλάδους.

Αν και οι κλάδοι δραστηριοποίησης των εταιρειών μας είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, όλες μας οι εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα. Στόχος μας είναι να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις.

Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους και μονοπάτια και πιστεύουμε ότι οι εταιρείες που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια είναι αυτές που είναι ανοικτές στις αλλαγές και προσαρμόζονται γρήγορα γύρω από αυτές.

Έργα

Η Space Constructions είναι κατασκευαστική και τεχνική εταιρεία που ιδρύθηκε από στελέχη με εμπειρία στον χώρο από το 1985. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται πολυώροφες κατασκευές, ξενοδοχεία, ασφαλτοποιία, βιομηχανικά κτήρια, φωτοβολταϊκά και λατομεία. Ήδη εδραιωμένη και με σταθερά ανοδική πορεία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τεχνικό και στον επενδυτικό τομέα. Η λειτουργία της στηρίζεται στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία και πολύ καλή χρηματοοικονομική διάρθρωση, στοιχεία μιας στέρεης επιχειρηματικής βάσης.

Δείτε την ιστοσελίδα

Πληροφορική

Η Commercial Value of Epirus προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων πληροφορικής (hardware – software) καθώς και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, σχεδιασμένων για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών με στόχο την ανάπτυξή τους και τη βελτίωση του τρόπου εργασίας και των διαδικασιών που χρησιμοποιούν. Παρατηρώντας στην πράξη τις επιδράσεις της εξέλιξης της τεχνολογίας σε επιχειρήσεις και κοινωνία και αφουγκράζοντας και κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών η C.V.E. προσφέρει «αξία» μέσω της εξοικονόμησης με τη χρήση της τεχνολογίας.

Δείτε την ιστοσελίδα

Διαφήμιση

Η Value Media είναι διαφημιστική εταιρεία στελεχωμένη με 30 χρόνια εμπειρίας. Έχει συνεργαστεί με επιτυχημένα brands της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς. Σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, με εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής, above / below the line, online, καθώς και public affairs, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Δραστηριοποιείται στην υπαίθρια διαφήμιση, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε διαδικτυακές υπηρεσίες και σε smart city technologies solutions.

Δείτε την ιστοσελίδα

Ειδησεογραφία

Η Value News είναι ιστοχώρος ενημέρωσης που δημιουργήθηκε το 2020 με στόχο την ορθή πληροφόρηση των πολιτών σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής μέσα από δημοσιογραφική έρευνα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αρθρογραφία. Με άποψη που υπόκειται ισχυρά στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας προσδίδει «αξία στην ενημέρωση» προβάλλοντας νέα και απόψεις 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες ημερησίως για τα σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενημερωθείτε στον ιστοχώρο / Ακούστε την εκπομπή

Ευρεία Κατανάλωση

Η Capital Market M.Α.Ε. είναι ελληνική αλυσίδα καταστημάτων στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών, που ταυτόχρονα επεκτείνει τη χονδρική πώληση σε παντοπωλεία και εστίαση έχοντας εμπειρία στον χώρο του χονδρικού εμπορίου τροφίμων από το 2000. Ιδρύθηκε το 2021 και εξυπηρετεί πάνω από 1400 άμεσους πελάτες λιανικής καθημερινά ακολουθώντας τη φιλοσοφία της προσωποποιημένης πώλησης, 7 ημέρες την εβδομάδα και ως τις 11 κάθε βράδυ.

Δείτε την ιστοσελίδα

Διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας

Η  είναι επιχείριση που τυποποιεί και διαθέτει διατροφικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Γίνεται επιλογή συνεργατών  με βάση τις υψηλών προδιαγραφών διαδικασίες παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων και την εξειδίκευσή τους σε αυτά. Διατίθενται: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από ελιές μιας σοδειάς της ποικιλίας κορωνέικη, ελιές Καλαμών με παραδοσιακή συνταγή, αλλά και ηλιέλαιο, άλευρα και ζάχαρη ως Α’ ύλες στην ελληνική αγορά σε διάφορους τύπους και συσκευασίες και με δυνατότητα διατήρησης ροής τροφοδοσίας σε μεγάλες κλίμακες.

Δείτε την ιστοσελίδα

Τουρισμός

Το Nikopolis Resort είναι τουριστικό συγκρότημα με δομές φιλοξενίας 5 αστέρων έκτασης 17 στρεμμάτων. Αποτελείται από μία κεντρική ξενοδοχειακή μονάδα με 50 υπερπολυτελή δωμάτια και 6 villas υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή του Μύτικα του νομού Πρέβεζας. Η σπιτική άνεση συνδυάζεται με την ξενοδοχειακή πολυτέλεια (εστιατόριο, καφετέρια, πισίνες, γήπεδο τένις) δίπλα στην παραλία Μονολιθίου. Ως καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας, με μοντέρνα αρχιτεκτονική σε αρμονία με το τοπίο και με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, εξυψώνει τη φιλοξενία σε απόλαυση.