Την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Κρασσά, παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Ορφέας Αυγουστίδης με θρησκευτικό γάμο.

Το ζευγάρι έκανε τον γάμο του στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στο πλευρό τους ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ζωής τους, που δεν είναι άλλος από τον γιο τους Αχιλλέα.

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί μέσα στο 2021 είχε κάνει ήδη ένα σύμφωνο συμβίωσης. Ωστόσο, και οι δυο θέλησαν να κάνουν έναν παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο και ένα γαμήλιο γλέντι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο γαμπρός εμφανίστηκε πρώτος στο κτήμα μαζί με τον γιο του,, Αχιλλέα. Ο Ορφέας Αυγουστίδης επέλεξε ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο για τον γάμο του. Στους ώμους του φόρεσε και το λευκό σαρίκι που είναι το σύμβολο της χαράς στην Κρήτη.

Στο πλευρό του ήταν φυσικά και οι γονείς του: η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη και ο πατέρας του, Ντίνος Αυγουστίδης.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η νύφη, Γεωργία Κρασσά. Εκείνη επέλεξε για την όμορφη μέρα ένα μπεζ νυφικό και πέπλο στα μαλλιά της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του okmag.gr.

Σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ο Ορφέας Αυγουστίδης κοιτούσε με γλύκα τη νύφη, όπως έκανε και εκείνη.

Μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί μπροστά στους καλεσμένους.

Το άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης| Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Κρασσά (φωτογραφίες) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.