Ο Όγκνιεν Βράνιες αφού με τις παλαβομάρες του και τα σεξουαλικά σκάνδαλα ταλαιώρησε και  μερικά χρόνια την ΑΕΚ, σταματάει το ποδόσφαιρο και θα πάρει μέρος σε ριάλιτι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα, με το «republika» ο Βράνιες έλαβε δελεαστική πρόταση για να μπει σε ριάλιτι και μάλιστα… φαίνεται να είναι αποφασισμένος να την αποδεχθεί, ενώ φαίνεται πως εκτός τον άλλον έχει ζητήσει και χώρο στα καμαρίνια, κάτι που σημαίνει ότι κινεί τις διαδικασίες για να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να ασχοληθεί με άλλη… καριέρα.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα τονίζει: «Ο ποδοσφαιριστής Ογκνιεν Βράνιες ο οποίος εκτός από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο, συνδέετε με πολυάριθμες σχέσεις με τραγουδίστριες και αστέρια από ριάλιτι, έλαβε μία δελεαστική πρόταση να μετακομίσει σε ένα ακίνητο στο Σιμανόβτσκι της Σερβίας το φθινόπωρο».

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει πως αξιόπιστη πηγή του μετέφερε: «Ο Βράνιες έχει λάβει διάφορες προτάσεις για να μπει στο ριάλιτι, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε τέτοιου είδους προώθηση. Πάντα έλεγε ότι θα έμπαινε μόνο για να διασκεδάσει και να είναι ενδιαφέρον για τον κόσμο.

Οσον αφορά τα χρήματα, κερδίζει αρκετά και η αμοιβή δεν θα ήταν ποτέ το πιο σημαντικό κίνητρό του! Τώρα έχει λάβει πρόταση να μπει στην έκτη σεζόν του ριάλιτι και πιθανότατα θα δεχθεί την πρόταση, μόνο για το λόγο ότι τελικά θέλει να δείξει ποιος και τι είναι».

Το δημοσίευμα προσθέτει: «Όπως μαθαίνουμε περαιτέρω ο Βράνιες δεν θα ζητούσε ειδικούς όρους, επειδή θέλει οι άνθρωποι να δουν πόσο προσγειωμένος είναι και σίγουρα θα είναι από τους πιο ενδιαφέροντες διαγωνιζόμενους. Ο Βράνιες ρωτήθηκε από τα στελέχη αν ήθελε ειδικά πράγματα, όμως είπε πως αν αποφασίσει να μπει θα ανταγωνιστεί ισότιμα με τους άλλους συμμετέχοντες. Επέμεινε μόνο να του παρέχουν αρκετό χώρο στο καμαρίνι και να μην έχει κάποιον γύρω του στο κρεβάτι».

Το άρθρο Ο Βράνιες σταματάει να ταλαιπωρεί την ΑΕΚ και θα παίζει σε… τηλεριάλιτι εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.