Φορώντας το μπλε σορτσάκι της εθνικής ομάδας ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει προπονήσεις στο ΣΕΦ, μαζί με τον αδελφό του Άλεξ, αλλά το ζητούμενο είναι αν θα φορέσει και την φανέλα της στο EuroBasket 2022 το Σεπτέμβριο

Η επιλογή που έκανε ο Γιάννης μπορεί να είναι και συμβολική και να αποτελεί προάγγελο της οριστικής ανακοίνωσης για το επικείμενο EuroBasket 2022, αλλά μπορεί και όχι.

Ο Αντετοκούνμπο στο instagram έβασε φωτογραφίες από την προπόνηση που κάνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μαζί με τον αδερφό του Άλεξ. Ποιο είναι το σημείο αναφοράς; Ο Giannis κάνει προπόνηση φορώντας ένα σορτσάκι της Εθνικής ομάδας.

«Εξαιρετική προπόνηση με τον μικρό μου αδερφό», έγραψε ο Γιάννης. Και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση. Όχι μόνο η απόφαση είναι μεγάλη, αλλά και πώς θα τη διαχειριστούμε και πώς θα λειτουργήσουμε. Οπότε συνεχίζουμε να συζητάμε. Θα βρούμε την καλύτερη οδό για να προχωρήσουμε, να υποστηρίξουμε και να πάρουμε την απόφαση». 

Στα λόγια του Γιάννη είναι ένα αίνιγμα. Προ ημερών ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς Τζον Χαρτ είχε δηλώσει: «Δεν έχουμε κάνει πολλά γι’ αυτό ακόμα. Έχουμε συγκεντρωθεί στην free agency και το draft. Αλλά τη σωστή στιγμή θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα βρούμε όχι μόνο την πιο ορθή απόφαση, την σπουδαία απόφαση, αλλά και τον τρόπο να την εφοδιάσουμε και να την υποστηρίξουμε». Κι άλλο αίνιγμα

Το άρθρο Ο Γιάννης προπονείται με το σορτσάκι της εθνικής, αλλά την φανέλα θα την φορέσει στο EuroBasket 2022; εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.