Εκεί που λες ότι τα έχει δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα συμβαίνει κάτι που έρχεται να σε διαψεύσει. Όπως αυτή η ιστορία με τον Χρήστο Δώνη που βρέθηκε πραγματικά από το πουθενά στο στόχαστρο οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στα social media ο πρώην άσος των «πράσινων», δέχθηκε επίθεση με χυδαία μηνύματα λόγω του ότι η Αλ Φατέχ του πατέρα του, Γιώργου Δώνη, θέλει να πάρει από το «τριφύλλι» τον Φραν Βέλεθ. Και μη χειρότερα…

Η ανάρτηση του Δώνη:

«Από χθες το απόγευμα ‘σκάνε’ μηνύματα στα social media μου από ‘φίλους του Παναθηναϊκού’ οι οποίοι με κατηγορούν βρίζοντάς με για την υπόθεση του Βέλεθ. Το ότι θα έφτανα σε σημείο να κατηγορηθώ για μεταγραφή άλλου παίκτη, δεν το περίμενα ποτέ! Δεν έχω κάνει κάτι για να απολογηθώ απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς το μυαλό πώς το μυαλό κάποιων φτάνει σε σημείο να πιάνουν στο στόμα τους οικογένειες και παιδιά».

Το άρθρο Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε τον Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό και βρίζουν τον γιό του Χρήστο στα social media (pic) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά