Ο Αλέξης Κούγιας επανέρχεται στο ποδόσφαιρο, μετά την πώληση της ΑΕΛ στον Νταβέλη και αναλαμβάνει την Κόρινθο.

Ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις που έκανε στον «Ηλέκτρα 98,8» αποκάλυψε ότι μαζί με άλλους 15 επιφανείς κορίνθιους επιχειρηματίες θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου. «Είναι μια κίνηση που συζητούσαμε εδώ και ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μαζί με τον κ. Βασιλόπουλο συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα ποσό που είναι εύλογο. Ο κ. Βασιλόπουλος εδώ και 7 χρόνια έχει βάλει πολλά χρήματα και έχει στηρίξει την ομάδα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. «Θα είμαστε όλοι εκεί για να αλλάξει σελίδα η ομάδα. Θα πρέπει να εκλεγείς μέλος του ΔΣ διότι είναι μια ερασιτεχνική ομάδα. Θα είναι σε τοπικό πρωτάθλημα η Κόρινθος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επιχειρηματίες που θα μετέχουν: «Οι επιχειρηματίες θα είναι κατά βάση από την πόλη της Κορίνθου και το θέμα θα το χειρίζεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης. Στο σχήμα θα είναι επίσης και ο ποδοσφαιράνθρωπος, Σάκης Περαχωρίτης. Μάνατζερ θα είναι ο Νίκος Σαμολάδας, ο οποίος έχει διακριθεί με διπλώματα ευρωπαϊκά, κάτι που θα “πείσει” ποδοσφαιριστές να παίξουν στην ομάδα, ούτως ώστε να υπάρξει μια ισχυρή βάση να ανέβουμε κατηγορία τον επόμενο χρόνο».

Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να εντάξει στο ποδοσφαιρικό δυναμικό της Κορίνθου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν στην Football League 2, αλλά και ποδοσφαιριστές των οποίων έχει ο ίδιος τα δικαιώματα.

Το άρθρο Ο Κούγιας σε νέες περιπέτειες, αναλαμβάνει την Κόρινθο εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.