Ο Ολυμπιακός πήρε προπονητή τον Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν, που έχει και καλές συστατικές επιστολές από τον Γκουαρντιόλα και τον Μπιέλσα.

Ο Μαρινάκης, ωστόσο, δεν θα τον αφήσει έτσι ξεκρέμαστο στα αποδυτήρια. Θα του βάλει δίπλα έναν άνθρωπο να έχει να λέει μια κουβέντα. Τον Νταβίντ Φουστέρ.

Αυτό ακούγεται ευρέως. Ότι ο Μαρινάκης θα φέρει πίσω έναν από τους πιο τίμιους γίγαντες που έπαιξαν στον Ολυμπιακό και δικαιολόγησαν στο έπακρο το γλυκό ψωμί που έφαγαν.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αγάπησαν τον Ολυμπιακό. Έκαναν και αυτοθυσίες για τοιν Ολυμπιακό. Ο «Φουστεράκος» έπαιζε με αίματα και στο κεφάλι του από κλωτσιά που είχε φάει. Δεν τα ξεχνάει αυτά, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Μαγκιά του Μαρινάκη, αν φέρει τον Φουστέρ, όπως ακούγεται. Θα είναι πιο εύκολη και η προσαρμογή του Κορμπεράν. Κι αν έρθει ο Φουστέρ, έχει αποδείξει ότι δεν είναι του μεροκάματου. Αγαπάει τον Ολυμπιακού.

Αφού κάθε φορά που αποτυγχάνει ο Ολυμπιακός, όλο και κάτι πονεμένο ποστάρει ο Νταβίντ.

Το άρθρο Ο μεγάλος αρχηγός Νταβίντ Φουστέρ βοηθός του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά