Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε και επίσημα τις νέες εντυπωσιακές φανέλες για τη σεζόν 2022 -2023!

Ασπρόμαυρη ρίγα, total black και άσπρη, συνθέτουν -για την ώρα- την τριπλέτα των εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν! Ο Δικέφαλος παρουσίασε με πρωταγωνιστές, παλιούς και νέους, τις νέες του φανέλες για τη σεζόν 2022-23. «Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας», το μήνυμα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, βάζοντας τους φίλους της ομάδας στον πλανήτη… ΠΑΟΚ εκεί όπου κυριαρχούν μόνο δύο χρώματα!

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα που να έιναι άσπρο ή μαύρο. Εμείς λέμε πως όλα είναι ασπρόμαυρα! Μπείτε στον δικό μας κόσμο φορώντας τις νέες φανέλες της σεζόν 2022-23.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας του Δικεφάλου σχεδιάστηκαν από τη Macron με σκοπό να σημαδέψουν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας για τη σεζόν 2022-2023 και να γίνουν συνώνυμο επιτυχίας στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Super LeagueΚύπελλο Ελλάδας και UEFA Europa Conference League.

Όλες οι φετινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ συνθέτουν έναν αρμονικό συνδυασμό παράδοσης στη σχεδίαση με σύγχρονες καινοτομίες στην κατασκευή, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σύνολο που κάθε φίλαθλος της ομάδας πρέπει να έχει στη συλλογή του. Το διαπνεόμενο ύφασμα της στολής, που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σύνθεσης, προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά στο σώμα, βοηθώντας τον αθλητή στις κινήσεις που πραγματοποιεί.

Το άρθρο Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την νέα του φανέλα | «Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.