Η αγαπημένη ηθοποιός καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη κάνοντας αποκαλύψεις για την σειρά που είχαν γυρίσει μαζί.
Με αφορμή τα 40 της χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση, μίλησε για την καριέρα της και για την ζωή της.
Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», αποκάλυψε.

«Θαύμαζα την Κάθριν Χέμπορν που μεγάλωνε και ήταν κούκλα και έλεγα ας με αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσω ωραία, γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πειράξω κάτι. Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη. Τα είδα όλα ανάποδα. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό. Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω. Αυτό ξεκαθάρισε κάποια πράγματα στην ζωή μου».

«Υπήρξαν προτάσεις που έχω πει όχι, και δεν ήταν και λίγες. Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις ήταν θέμα ανθρώπινης χημείας. Κωμωδία στην τηλεόραση δεν έχω κάνει, θα έκανα με ευχαρίστηση, αλλά η αλήθεια είναι προτιμώ το δράμα. Το βαριέμαι όταν μόνο γελάμε. Είναι άλλο να βλέπεις μια κωμωδία και να γελάσεις, και άλλο να το κάνεις καθημερινά. Εκνευρίζομαι με το στερεότυπο ότι η κωμωδία είναι πιο δύσκολη.»

Ακόμη, η Πέμη Ζούνη ρωτήθηκε και για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο οποίο δεν θα συμμετέχει.

«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα, γι’ αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σίριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι γι’ αυτή την δουλειά, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Μόνο ότι έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

Valuenews.gr

Το άρθρο Πέμη Ζούνη| «Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.