Θύμα οπαδικής βίας  έπεσε ένας 25χρονος, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή του Ζωγράφου. Γιατί, ωστόσο, δεν αναφέρουν ποια ομάδα υποστηρίζει ο ίδιος και ποιοι αντίπαλοι οπαδοί τον έστειλαν στο νοσοκομείο;

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο με μώλωπες και θλαστικά τραύματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γιατρός που τον εξέτασε έστειλε επιστολή στον υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην επιστολή: «Κατά την διάρκεια της Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας προσήλθε στο τμήμα Επειγόντων μια ομάδα νεαρών με αυτοκίνητο, οι οποίοι όπως μας δήλωσαν βρήκαν στην περιοχή Ζωγράφου έναν άλλο νεαρό βαριά τραυματισμένο μετά από επίθεση την οποία δέχτηκε.

Ο τραυματίας έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και σοβαρά θλαστικά τραύματα κυρίως στο τριχωτό κεφαλής από αιχμηρό αντικείμενο καθώς και πολλαπλά χτυπήματα στο μέτωπο.

Ο τραυματίας από τα λίγα που μπόρεσε να μας πει ήταν ότι ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην περιοχή Ζωγράφου με λοστό καδρόνι και μαχαίρι από τρεις οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Αυτήν την στιγμή εξετάζεται στο Χειρουργικό ΤΕΠ του Ιπποκράτειου».

Το άρθρο Παραλίγο κι άλλος… Άλκης στου Ζωγράφου | Τον έστειλαν στο Ιπποκράτειο | Γιατί δεν αναφέρουν τις ομάδες τους; εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.