Μια δυνατή αστρολογικά ημέρα έρχεται στις 13 Ιουλίου καθώς τότε είναι η Πανσέληνος του Ιουλίου. Την ονομάζουν «Πανσέληνος του Ελαφιού», καθώς σύμφωνα με την παράδοση κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα νέα κέρατα των αρσενικών ελαφιών άρχιζαν να βγαίνουν από το μέτωπό τους. Αυτή η Πανσέληνος θα γίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου και πιο συγκεκριμένα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. «Έχει να κάνει με τη μεταμορφωτική διαδικασία του να κυνηγάς τα όνειρά σου», λέει στο Bustle η αστρολόγος Erin River Sunday.

Κριός

Η καριέρα σας έρχεται στο επίκεντρο. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 13ο οίκο σας, αυτών των ευθυνών και τις επαγγελματικής ζωής, και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τους στόχους σας. Μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε όλα όσα χρειάστηκε να κάνετε για να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα μη υιγές εργασιακό περιβάλλον, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε πού θέλετε να είστε σε έξι μήνες και ν’ αρχίσετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αν βρίσκεστε σε μία σχέση να θυμάστε πως η ειλικρίνεια θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας και θα βοηθήσει στην ουσιαστική διαχείριση κάθε ζητήματος που σας απασχολεί.

Δίδυμος

Η δυνατή Πανσέληνος του Ιουλίου αναδεικνύει όλα όσα πρέπει να αφήσετε πίσω σας, Δίδυμοι, και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας και μη φοβάστε να στηριχτείτε και σε άλλους για βοήθεια. Είναι μια στιγμή για τους Διδύμους να εκτονώσουν τυχόν παρατεταμένα αισθήματα, να τα αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν μπροστά». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα αναμοχλεύσει τα οικονομικά και είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσει κι ένα αίσθημα ανασφάλειας σχετικά με αυτά. Αυτές οι ημέρες δεν είναι πολύ βοηθητικές σε περίπτωση θέλετε να κάνετε μία οικονομική συμφωνία γι’ αυτό, σε περίπτωση που υπάρχουν συζητήσεις για κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να κερδίσετρ λίγο χρόνο πριν πάρετε την απόφασή σας και πριν «δώσετε τα χέρια».

Ζυγός

Η πανσέληνος του Ιουλίου ενεργοποιεί τον οίκο του σπιτιού σας, Ζυγοί, οπότε να περιμένετε μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά σας στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτή η εγγύτητα σας βοηθάει να βάλετε τις προτεραιότητες και σας υπενθυμίζει να κάνετε τα πράγματα βήμα-βήμα κάθε φορά. Ψυχραιμία σάς ζητά η Πανσέληνος, η οποία ενεργοποιεί οικογενειακά ζητήματα. Αναμένετε εντάσεις και συζητήσεις για παλιά θέματα που δεν έχουν λυθεί. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να μην επαναλάβετε μοτίβα συμπεριφορών που δε σας αρέσουν ή που απλώς «κληρονομήσατε» από τους δικούς σας και γνωρίζετε πως είναι λάθος. Όσο κουραστική κι αν μοιάζει αυτή η περίοδος, πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα επούλωσης πληγών και ψυχικών τραυμάτων, που θα οδηγήσει την οικογένειά σας στο επόμενο καλύτερο στάδιο.

Αιγόκερως

Η στιγμή για μια νέα αρχή είναι εδώ. Κάτι για το οποίο εργάζεστε σκληρά ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Εσείς, όμως, δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω την προσπάθεια που έχετε καταβάλλει και τα δύσκολα που περάσατε γι’ αυτό το εγχείρημα. Οι σκοτεινές πλευρές του εαυτού σας βγαίνουν στην επιφάνεια και σας κρατούν μακριά από τη χαρά της επιτυχίας. Κάνετε μια «βουτιά» στον συναισθηματικό σας κόσμο, η οποία θα βοηθήσει το ψυχικό σας φορτίο να ελαφρύνει κι όλα να γίνουν καλύτερα. Φαίνεται πως θα σας οδηγήσει να κάνετε μία ενδοσκόπηση η αυριανή όψη. Είναι πολύ πιθανό να έχετε αλλάξει γνώμη για την έκβαση, είτε μιας προσωπικής σχέσης είτε μιας συνεργασίας και τώρα, με αυτή την Πανσέληνο θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος να διορθώσετε τα «κακώς κείμενα», αρκεί να το θέλετε.

Ιχθύς

Οι εραστές και οι σύντροφοι εμφανίζονται ξαφνικά μαζικά για εσάς, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου. Είναι μια καλή στιγμή να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να επικεντρωθείτε σε μόνο ένα άτομο. Οι Ιχθείς θα νιώσουν μια επιπλέον δόση μαγείας γύρω από αυτή τη σελήνη, καθώς ο κυβερνήτης τους, ο Ποσειδώνας, σχηματίζει εξάγωνο μαζί της. Ένα εξάγωνο μεταξύ δύο πλανητών σημαίνει ότι οι πλανήτες απέχουν μεταξύ τους 60 μοίρες και υποδηλώνει μια ελαφριά και διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα χρειαστεί να δείτε τα ζητήματα που αφορούν εσάς και το ταίρι σας όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε, ώστε να μπορέσετε να πάρετε την κατάλληλη απόφαση. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δημιουργήσει την περιέργεια να το γνωρίσετε καλύτερα.

Πηγή:Astra24

Το άρθρο Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα ευνοήσει η αυριανή πανσέληνος εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά