Εξελίξεις στον Ολυμπιακό σχετικά με το θέμα του προπονητή. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς για τη λύση του συμβολαίου του, με τον Πορτογάλο να συμφωνεί να μείνει στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Την ίδια στιγμή όμως οι Πειραιώτες κινούνται ταχύτατα και για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Όπως επιβεβαιώνεται οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν επαφές με τρεις προπονητές, τον Γκαγέχο, τον Κορμπεράν και έναν του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτό που θα πρέπει να διευκρινίσουμε είναι ότι στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς για τη διακοπή της συνεργασίας τους, ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε να παραμείνει στην ομάδα μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του και να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση στη νέα… κατάσταση.

Το πότε θα κλείσει ο νέος τεχνικός ακόμη δεν είναι γνωστό, αλλά, αυτό που είναι δεδομένο, είναι η ξεκάθαρη διάθεση των υπευθύνων της ομάδας ο αντικαταστάτης να βρεθεί το συντομότερο δυνατό.

Το άρθρο Πολύ «προχώ» | Ο Μαρτίνς απολύθηκε, αλλά… μένει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του! εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.