Ένα βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κρεμλίνο για την “Ημέρα της Ρωσίας” φαίνεται να δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του.

Βλέποντας το σχετικό βίντεο, οι επικριτές του πιστεύουν ότι είναι ξεκάθαρο πώς η υγεία του ισχυρού ηγέτη του Κρεμλίνου επιδεινώνεται γρήγορα κι ότι το τέλος του πλησιάζει. Για τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και για τους Ρώσους στρατηγούς οι ημέρες του Πούτιν είναι πλέον μετρημένες καθώς το πραξικόπημα μοιάζει αναπόφευκτο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express» που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το σχετικό βίντεο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παλεύει να κρατηθεί όρθιος καθώς τα πόδια του λυγίζουν όχι μία αλλά αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την «Ημέρα της Ρωσίας». «Τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μην μπορούν να σταθούν ακίνητα και να σηκώσουν το σωματικό του βάρος αφού λυγίζουν την ώρα που ο Ρώσος ηγέτης εκφωνεί την ομιλία του», σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

ValueNews.gr

Το άρθρο Πούτιν| Δεν τον κρατούσαν τα πόδια του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του(video) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.