Ο Μπιν Σαλμάν φαίνεται να μην εμπιστεύεται κανέναν μετά την υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Ελλάδα εξοπλισμένος.

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται να ζήτησε 300 λιμουζίνες, ενώ στις αποσκευές του έχει μέχρι και σεντόνια και πιάτα: «Στα καλά θέματα των ημερών είναι η επίσκεψη του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος για να έρθει ζήτησε 300 λιμουζίνες. Δεν είχαμε και φέρνουμε τις λιμουζίνες από γειτονικά κράτη».

Ήρθε με 7 αεροπλάνα, 350 λιμουζίνες και 180 βαλίτσες. Έχει κλείσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο δικό του. Τα φέρνει δικά του όλα, κλινοσκεπάσματα, πιάτα. Δεν εμπιστεύεται τίποτα και οδοντογλυφίδα θα έρθει από τον τόπο του.

«Μα είναι δυνατόν να τον βάζουν με τη παντόφλα μέσα στο Μαξίμου;»

Σήμερα κατά την επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, στην Αθήνα, ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν να συνομιλεί με τον πρωθυπουργό φορώντας παντόφλα.

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ σαγιονάρας του βιολιστή και παντόφλας του Σαουδάραβα διαδόχου του θρόνου, είναι ταξική και φυσικά ενδυματολογική.  Αλλιώς είναι να μπαίνει με απλή σαγιονάρα στο Προεδρικό ένας βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας και αλλιώς ένας πρίγκιπάς στο Μέγαρο Μαξίμου με δερμάτινη παντόφλα. Είναι θέμα στυλ και κύρους.

Ήδη στα social media πάντως έχουν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες :

ValueNews.gr

Το άρθρο Πρίγκιπας Σαουδικής Αραβίας | Με δικά του μαχαιροπίρουνα και δερμάτινη παντόφλα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.