Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει κατασχέσει δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις.

Ο χωρισμός ενός ζευγαριού φαίνεται ότι υπήρξε αιτία για να ξεσπάσει αντιπαλότητα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά από τα Λιόσια και τον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά μέλη της οικογένειας της 19χρονης κοπέλας επιτέθηκαν σε σπίτι της οικογένειας του αγοριού στον Ασπρόπυργο και στη συνέχεια ήρθε η «απάντηση» με επίθεση στο σπίτι της οικογένειας της κοπέλας στα Λιόσια, με πυροβολισμούς εναντίον αυτοκινήτου και σπιτιού.

Η πρώτη επίθεση στον Ασπρόπυργο έγινε με καθυστέρηση αντιληπτή, διότι δεν καταγγέλθηκε, σε αντίθεση με τη δεύτερη επίθεση στα Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει κατασχέσει δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις και έχει προχωρήσει σε προσαγωγές. Το πιθανότερο είναι να μετατραπούν δύο με τρεις εξ αυτών σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι ανήλικοι.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας έγινε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθούν οι δράστες, ενώ κατά την εξέτασή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής υπήρξαν αλληλοκατηγορίες για το ποιοι ήταν αυτοί που πυροβόλησαν και ποιοι ήταν τα θύματα.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν.

ValueNews.gr

Το άρθρο Πυροβολισμοί στα Λιόσια | Ο χωρισμός του ζευγαριού, η «μάχη» μεταξύ οικογενειών και τα όπλα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.