Όλα έγιναν σε πάρτι ποιο διοργάνωνε beach bar στην παραλία Ερωτοσπηλιά – Νεαροί, ανάμεσά τους τους ανήλικοι, από Λαγονήσι και την Κερατέα συγκρούστηκαν με ομάδα ατόμων από Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη – Ένας ακόμη 19χρονος υπέστη κάταγμα στο χέρι και έχει μώλωπες.

Άγρια επεισόδια μεταξύ νεαρών στη διάρκεια ενός πάρτι σε beach bar στην Ερωτοσπηλιά, στο Πόρτο Ράφτη αργά το βράδυ της Τρίτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα νεαρών από το Λαγονήσι και την Κερατέα, άρχισαν να φωνάζουν και να παρεκτρέπονται. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα ατόμων από Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη και, κουβέντα στην κουβέντα, ξεκίνησαν αψιμαχίες, που είχαν σαν συνέπεια ένας 20χρονος να δεχτεί επίθεση με μαχαίρι στον θώρακα, ενώ ένας 19χρονος υπέστη κάταγμα στο χέρι και μώλωπες.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας.

Η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να συλλάβει κάποιον από τους δράστες και βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

ValueNews.gr

Το άρθρο Πόρτο Ράφτη | Επεισόδια και μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών- Τραυματίστηκε στον θώρακα ένας 20χρονος εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά