Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (02.08.2022) πήρε η 47χρονη γυναίκα από την Λευκορωσία που κατηγορείται πως κράτησε, παρά τη θέλησή του, ένα 7χρονο αγόρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε το πρωί στον ανακριτή Ρεθύμνου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα για το απίστευτο περιστατικό σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το neakriti.gr, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν είναι υπάλληλος του ξενοδοχείου αλλά την φιλοξενούσε σε αυτό μια εργαζόμενη. Υποστήριξε επίσης ότι πρόκειται για παρεξήγηση και πως οδήγησε το παιδί στο δωμάτιο της γιατί το είδε μόνο του, μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς του.

Ο συνήγορός της επίσης υποστήριξε ότι οι γονείς του παιδιού δεν επιθυμούν την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της γυναίκας και πως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία όταν συνειδητοποίησαν πως έλλειπε το παιδί τους.

Όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής, σε ξενοδοχείο των ανατολικών προαστίων της πόλη του Ρεθύμνου, όταν η 47χρονη, για άγνωστους λόγους οδήγησε το 7χρονο παιδί από τα Χανιά στο δωμάτιο της.

Ο 7χρονος, μετά από σχεδόν μια ώρα που βρίσκονταν στο δωμάτιο, κατάφερε να ξεφύγει, καλώντας σε βοήθεια.

ValueNews.gr

Το άρθρο Ρέθυμνο | Αρπαγή 7χρονου – Για παρεξήγηση μιλά η 47χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.