Μπορεί το φετινό Survivor να μην έχει τελειώσει ακόμη, οι πληροφορίες όμως που θέλουν τη νέα σεαζόν να γίνει ως All Star φουντώνουν.
Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως σίγουρα στα πρώτα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Οι ίδιοι όταν ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο θέμα επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει επικοινωνία με την παραγωγή.

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες», παραδέχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη δική της πλευρά, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς τη θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι.

Και οι δυο όμως ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.

Valuenews.gr

Το άρθρο Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη| Ετοιμάζουν βαλίτσες για το All Star Survivor; εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.