Ας βάλουμε και λίγη χλιδή στην ζωή μας, έστω από… μακριά, θαυμάζοντας το ιδιωτικό τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Φτηνό είναι. Μόλις 25 εκατ. ευρώ. Τώρα που ακρίβυνε η… κηροζίνη, θα παραδώσει… πινακίδες ο Κριστιάνο.

Σιγά μην ταξίδευε με… συμβατικές πτήσεις όπως οι «θνητοί». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακινείται με ιδιωτικό τζετ τα τελευταία χρόνια και ένα ρεπορτάζ από την El Mundo Deportivo αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το αεροπλάνο του Πορτογάλου σταρ.

Ο 37χρονος άσος το αγόρασε το 2015 για 25 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο Gulfstream G200, που έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένες «εκδόσεις» σε όλο τον κόσμο, καθώς δεν υπάρχουν περισσότερα από 250 τέτοια ιδιωτικά αεροσκάφη. Για τη λειτουργία απαιτούνται δύο πιλότοι.

Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν 8-10 επιβάτες με όλες τις ανέσεις, αφού περιλαμβάνει από αναπαυτικά καθίσματα και καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, μέχρι κουζίνα, ψυγείο, φούρνο, τηλέφωνο αλλά και Wi-Fi. Η πολυμελής οικογένεια του Ρονάλντο κάνει όλα τα ταξίδια της με το συγκεκριμένο τζετ, αφού συν τοις άλλοις υπάρχουν και αρκετά παιχνίδια για να απασχολούνται τα παιδιά.

Το άρθρο Σας πάμε βόλτα με το τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο | Προσδεθείτε και απολαύστε το (pic) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.