Στην Βαρκελώνη και το Ντουμπάι βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και τον πρόεδρο της Αλ Σαμπάμπ αντίστοιχα, τρόπους προαγωγής του ποδοσφαιρικού προϊόντος με αφορμή το νέο γήπεδο του δικεφάλου.

Οι συζητήσεις αφορούν και άλλες συνεργασίες, όχι μόνο το μεγαλεπήβολο project της Νέας Τούμπας.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Μια σειρά σημαντικών επαφών, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργασιών στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, είχαν στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Χρυσοχόος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Υπεύθυνος για το Εμπορικό Τμήμα και το Τμήμα Μάρκετινγκ και Παντελής Θωμάρεης, επικεφαλής των διεθνών ποδοσφαιρικών συνεργασιών, είχαν σημαντικές επαφές με στελέχη της Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη πάνω σε θέματα τεχνολογίας και υποδομών, loyalty και fan engagement, εμπορικά και χορηγικά προγράμματα και μεθόδους εξέλιξης του ποδοσφαιρικού προϊόντος.

Οι επαφές συνεχίστηκαν σε Ντουμπάι, όπου μεταξύ συναντήσεων με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε και μια με τον πρόεδρο της Αλ Σαμπάμπ.

Πέρα από την εκκίνηση δράσεων που αφορούν τις διεθνείς συνεργασίες, οι επαφές αφορούσαν επίσης τις ενδεχόμενες επενδυτικές/χορηγικές συνεργασίες με αφορμή και την έναρξη των εργασιών για τη Νέα Τούμπα».

Το άρθρο Σε Μπαρτσελόνα και Ντουμπάι ο ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.