«Πριν από λίγες ώρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου μέσω του λογισμικού Predator», τόνισε αρχικά ο κ. Σκανδαλίδης.

«Η απόπειρα διαπιστώθηκε μετά από επίσημους ελέγχους υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το οποίο συνέταξε σχετική έκθεση.
Θέλω να θυμίσω ότι όπως αναφέρεται σε επίσημη ανάρτηση της Google η εφαρμογή Predator πουλήθηκε σε διαφορετικούς κυβερνητικούς φορείς σε συγκεκριμένες χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Μείζον πολιτικό θέμα

«Όπως καταλαβαίνετε, εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα που αφορά την παρακολούθηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ αυτονόητο, όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου να πάρουν θέση στο τεράστιο αυτό ζήτημα που έχει άμεση σχέση με τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στον τόπο μας», επεσήμανε ακόμη.

«Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί επειγόντως και να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποιος και γιατί βρίσκεται πίσω από την απαράδεκτη αυτή απόπειρα», κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

Το άρθρο Σκανδαλίδης | Απαράδεκτη απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.