Για τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού που υποστηρίζει πως υπέστη η νυν σύντροφος Βαρβάρα Κίρκη.Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση τους όσο καιρό ήταν μαζί και αποκάλυψε πως ήταν βίαιος και μαζί της.

”Έχει πρόβλημα, με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι”

“Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας” δήλωσε στο mega. Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά.”Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά” περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

”Αδιαφορεί για τα παιδιά του”

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα. “Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών” λέει η ίδια.Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απαντά: “Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του”.Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας στη δική του τοποθέτηση είπε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία.

“Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε” σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά “κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη”.Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα “πάθη” του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας. “Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του” ανέφερε.

Το άρθρο Σοκάρει η πρώην σύζυγος του Αδαμαντίδη | Είναι βίαιος με τις γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.