Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των ληστών που πριν από λίγη ώρα εισέβαλαν σε βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και απήγαγαν τον ιδιοκτήτη.

Η ληστεία που κατέληξε σε απαγωγή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι ένοπλοι προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν από την επιχείρηση πήραν όμηρο τον άνδρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας και ο πατέρας του θύματος στο protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις δύο το μεσημέρι όταν ένας από τους δύο δράστες μπούκαρε στην εταιρεία, πήγε μέσα στο γραφείο της επιχείρησης και άρπαξε περίπου 500 ευρώ που υπήρχαν στο γραφείο.

«Ο Κώστας (ιδιοκτήτης) είναι πολύ γεροδεμένος και τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα ενώ αυτός ξεκίνησε να πετάει τα χρήματα στον δρόμο. Ο συνεργός τους τον περίμενε έξω με ένα μαύρο μερσεντές αυτοκίνητο και φώναξε “αφήστε τον θα τον πάρω εγώ”, με επιτακτικό τόνο λες και ήταν από την Ασφάλεια. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά και του φωνάξαμε να φύγει. Αυτός ο ληστής που τον είχε πιάσει το θύμα από το κεφάλι, προσπάθησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο από την πίσω πόρτα, ο Κώστας μπήκε ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο και ο οδηγός πάτησε γκάζι και τον έσερνε με ανοιχτή πόρτα ως το Τιτάν, τέσσερα χιλιόμετρα μακριά», περιέγραψε.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του 33χρονου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο γιος του ήταν στο πίσω μέρος της αποθήκης και έβλεπαν με τον πελάτη κάποια υλικά. Μόλις πήγε μέσα στο γραφείο να πάρει ρέστα για να του δώσει, τον βλέπει να σκαλίζει το ταμείο. Αυτός πήρε τα λεφτά και άρχισε να τρέχει ενώ ο πελάτης τον χτύπησε με κλωτσιά και τον έριξε κάτω, σκόρπισαν τα χρήματα, ο πελάτης τα μάζευε και ο γιος μου πλάκωσε τον άλλον. Μετά πήραν τον γιο μου μαζί τους μέσα στο αμάξι, δεν ξέρω πώς και πήγαν προς το Τιτάν. Δεν ξέρω πώς διέφυγε, αλλά τον γύρισε πίσω ένας περαστικός με μηχανάκι. Δεν είχε σοβαρά τραύματα μόνο μια μεγάλη μελάνια από δάγκωμα στο χέρι», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Valuenews.gr

Το άρθρο Σοκ στην Θεσσαλονίκη| Ληστές έσερναν με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη της βιομηχανίας εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.