Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται πίσω στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φαρμακοποιός, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ υποψηφιοτήτων, αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του ανέφερε: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε».

Οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν αμέσως και από τις πρώτες ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν αυτή με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε το ειδύλλιο ενώ στην συνέχεια πέρασε σε μια.. εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας εξομολογήθηκε πως «μου έχει λείψει πάρα πολύ η Βρισηίδα, ανυπομονώ να την δω. Περάσαμε μαζί όλη τη δυσκολία τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Την στήριξα πάρα πολύ και δυόμιση μήνες ήταν μια άλλη Βρισηίδα, πρέπει να είναι χαρούμενη και ανυπομονώ να την ακούσω, να δω ότι είναι καλά και να χαμογελάει. Το μόνο που θέλω είναι να χαμογελάει».

«Γιατί η σχέση μας θα πρέπει να ήταν κάτι άλλο παρά αληθινή; Μ’ αρέσει που μέσα σε αυτό το παιχνίδι βασίλευε η καχυποψία αλλά να βασιλεύει η καχυποψία και εκτός παιχνιδιού; Περιμένω να την δω και όλα αυτά προκύπτουν, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Το αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, επιστρέψτε μου, να της το πω όταν την δω. Να την βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει όταν θα είναι μπροστά μου».

«Στο Survivor ένιωσα έντονη έλξη, έρωτα θα έλεγα και περάσαμε απίστευτα μαζί για δυόμιση μήνες. Ενάμιση μήνα πριν μπω στο παιχνίδι ήμουν ελεύθερος. Όταν θα την δω, πρώτα απ’ όλα θα… τρομάξω γιατί θα την δω διαφορετικά! Δεν θα την δω Survivor, θα την δω πριγκίπισσα και νομίζω θα την δω τελείως διαφορετικά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε ολόκληρη την εξομολόγηση του

Valuenews.gr

Το άρθρο Σπύρος Μαρτίκας| Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος με Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.