«Ντρέπομαι όταν αυτός ο άνθρωπος πιάνει το θέατρο στο στόμα του», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στο Πρωινό και απάντησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για τον Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα με αφορμή την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την πρόσφατη δήλωση του Ελέξη Κούγια πως το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στον γνωστό ποινικολόγο.

«Ντρέπομαι όταν αυτός ο άνθρωπος πιάνει το δικό μου χώρο στο στόμα του. Κάθε ήττα δική του είναι μια νίκη για την κοινωνία μας», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος για τον Αλέξη Κούγια.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Για τον Λιγνάδη δεν ήξερα τις ηλικίες τις οποίες έτσι… Ενώ ήταν και καθηγητής μου, δεν γνώριζα ότι υπήρχαν όλα αυτά. Γνώριζα κάποια πιο… light. Για τις άλλες περιπτώσεις δεν ήξερα για τόσο ακραίες καταστάσεις».

Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία είπε πως έχασε δουλειές λόγω των καταγγελιών, ο Σταύρος Σβήγκος σχολίασε: «Όποιος σκέφτεται έτσι, είναι ρηχός άνθρωπος και προτιμάει την μαυρίλα στον χώρο εργασίας του, παρά να είναι όλα στο φως και ξεκάθαρα και να είναι όλοι υγιείς εσωτερικά και εξωτερικά».

Το άρθρο Σταύρος Σβήγκος| «Κάθε ήττα του Αλέξη Κούγια είναι μια νίκη για την κοινωνία μας» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.