Πληροφορίες από την Σκωτία αναφέρουν ότι η τελική συμφωνία Ρέιντζερς-ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ είναι θέμα ωρών. Ο Κροάτης θα αναχωρήσει άμεσα από την Ολλανδία και ο Δικέφαλος φουλάρει για απόκτηση φορ.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με το χρόνο και την επιμονή της Ρέιντζερς να αποκτήσει τον Αντόνιο Τσόλακ! Οι Σκωτσέζοι δεν έμειναν στην αρχική άρνηση του Δικεφάλου, ενέτειναν την πίεσή τους και εν τέλει θα κάνουν δικό τους τον Κροάτη στράικερ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σκωτία, η τελική συμφωνία είναι θέμα ωρών πια προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Κροάτη φορ από την Ρέιντζερς καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε στα επιθυμητά -για εκείνον- νούμερα, μέτρησε το χρόνο που είχε στη διάθεσή του και φουλάρει για αντικαταστάτη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε η πρόταση της Ρέιντζερς και φάνηκε πως πλησιάζει σταδιακά στα νούμερα του ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Αντόνιο Τσόλακ έδειξε μεγάλη διάθεση να μεταβεί στην ομάδα της Σκωτίας, στις τάξεις του Δικεφάλου κινήθηκαν με φόντο την επόμενη ημέρα!

Η άρνηση στην επιμονή της Ρέιντζερς τους έδωσαν αφενός τα νούμερα που στόχευαν και αφετέρου το χρόνο να κινηθούν σε υποψήφιους στόχους, να κάνουν την απαραίτητη προεργασία προκειμένου όταν «ανάψουν» το πράσινο φως για τον Τσόλακ, να βγουν κερδισμένοι από μία υπόθεση που παρέμεινε ανοιχτή για ημέρες…

Για τους Σκωτσέζους, η υπόθεση μοιάζει «τελειωμένη» καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες από εκεί, ΠΑΟΚ και Ρείντζερς τα έχουν βρει σε όλα και πλέον η τελική συμφωνία είναι θέμα ωρών! Κάτι που σημαίνει πως ο Τσόλακ θα αναχωρήσει από το Άπελντοορν της Ολλανδίας προκειμένου να δρομολογήσει τη μεταγραφή ενώ οι Θεσσαλονικείς αναμένουν προσεχώς τον «εκλεκτό» για την κορυφή της επίθεσης που θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα..

Το άρθρο Στην Ρέιντζερς ο Τσόλακ, ψάχνει για σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.