Στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο “RTL” αφηγείτε η πρώην ασθενής της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου την τραυματική της εμπειρία από την επίσκεψη της στην ιατρό.
Με την χρήση ψευδώνυμου ως Λούσι ανέφερε πως επισκέφτηκε τη γυναικολόγο πριν από τέσσερα χρόνια στο νοσοκομείο Bégin στο Saint-Mandé (Val-de-Marne) όπου εργαζόταν.

Η υφυπουργός του Μακρόν είχε αργήσει στο ραντεβού. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ντυμένη με αθλητικά ρούχα.

«Χωρίς να με κοιτάξει στα μάτια, μου ζητάει να ξαπλώσω. Μετά χωρίς να μου πει, τίποτα έβαλε το χέρι της μέσα μου. Ένιωσα σαν μια γροθιά να με σπρώχνει, πονούσα πολύ αλλά δεν έκλαψα ούτε φώναξα», εξηγεί η Λούσι.

Με δάκρυα στα μάτια συνέχισε την αφήγησή της στο ραδιοφωνικό σταθμό:

«Τότε ήταν που μου είπε: ”Κανονικά θα έπρεπε να ουρλιάζετε. Θα έπρεπε να πονάτε”. Με πίεζε, με πονούσε πολύ. Μετά κάθισα κανονικά στην ιατρική καρέκλα. Τόλμησα να ρωτήσω αν ήταν αλήθεια ότι ήμουν στείρα. Μετά είδε το ιατρικό μου φάκελο και μου είπε: Μα καημένη μου, δεν καταλάβατε τίποτα, δεν θα κάνετε παιδιά, είστε στείρα». Όταν άρχισα να κλαίω, με ρώτησε: ”Γιατί κλαίτε, δεν βλέπω το λόγο”».

H ελληνικής καταγωγής υφυπουργός του Μακρόν κατηγορείται ότι πραγματοποίησε ιατρικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της κολπικής ή πρωκτικής διείσδυσης, χωρίς να έχει λάβει προηγουμένως τη συγκατάθεση των ασθενών της, όπως σχολιάζει ο γαλλικός Τύπος.

Valuenews.gr

Το άρθρο Συγκλονίζει η μαρτυρία κατά της Ζαχαροπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά