Συγκλονίζει μιλώντας για τον δολοφόνο της κόρης της Γαρυφαλλιάς, η Αλεξάνδρα Μάκου, που σε λίγο καιρό αναμένεται να αντικρύσει στο δικαστήριο τον δολοφόνο του παιδιού της.

Σε λίγες ημέρες από σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά, και η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλεξάνδρα Μάκου, μίλησε στην Real News για όσα υποστηρίζει η πλευρά του γυναικοκτόνου.

«Πόσο προκλητική είναι η στάση του δολοφόνου να συνεχίζει να δολοφονεί τη Γαρυφαλλιά μας, ισχυριζόμενος ψυχικό νόσημα; Ενα χρόνο σχεδόν μετά τη δολοφονία της, δεν έγινε δεκτός ο ισχυρισμός του από το δικαστήριο. Δεν πάσχει από τίποτα. Κανένα ψυχικό νόσημα, κανένα ελαφρυντικό. Στο άκουσμα των πραγματογνωμοσυνών αισθανθήκαμε μια ανακούφιση. Ανακούφιση πως θα δικαστεί και θα γίνει το πρώτο βήμα προς τα ισόβια. Δικαίωση, όχι, δεν θα αισθανθούμε ακόμα. Ίσως και ποτέ, γιατί η μόνη δικαίωση είναι να γυρίσει πίσω η Γαρυφαλλιά μας» είπε η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας μιλώντας στη

«Ενα αίσθημα δικαίωσης θα είναι για εμάς να μη βγει ποτέ από τη φυλακή και τα ισόβια να είναι ισόβια. Και όταν θα σταθώ απέναντί του στο δικαστήριο, δεν ξέρω πώς θα αντέξω να μη γίνω ένα αγρίμι, που θα θέλει να τον κατασπαράξει» είπε η κυρία Μάκου για την ειδεχθή γυναικοκτονία.

«Θα τιμήσω την κόρη μου και θα σταθώ εκεί με σθένος, μέχρι να ακούσω… ένοχος και ισόβια. Πραγματικά, δεν ξέρω πώς ο πατέρας και τα αδέλφια της θα αντέξουν να τον ακούν και να τον βλέπουν. Ολοι μαζί θα είμαστε εκεί, μπροστά του. Μπροστά σε αυτόν τον κτηνάνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Γαρυφαλλιάς μας. Και ένα μόνο ξέρω, πως η ψυχή μας θα σπαρταράει από τον πόνο και την οργή μας».

Ο δολοφόνος θα οδηγηθεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου αναμένεται να δικαστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Valuenews.gr

Το άρθρο Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς| «Η ψυχή μας θα σπαρταράει από πόνο κι οργή στην δίκη» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.