Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε μια πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε στις δύσκολες στιγμές που ζούσε στο Survivor, αλλά και για τους τσακωμούς τους με άλλα πρόσωπα του παιχνιδιού. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες που του έκαναν bullying για τη διαφορετικότητα του.

Αποκάλεσαν τη μητέρα του ιερόδουλη

«Mου έκαναν πάρα πολλά ραστιστικά σχόλια, ο Τάκης και ο Σπύρος, για τη διαφορετικότητά μου, για την εμφάνισή μου, για τους κοιλιακούς μου. Off κάμερας με βρίζανε. Μoυ έκαναν πολύ άσχημο bullying, έβρισαν την μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη» αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και συνεχίζει: «Όλοι οι παίκτες ήταν εναντίον μου. Έκαναν ριάλιτι μπροστά μου. Έλεγαν το ”το πιο ανήθικο πράγμα πρέπει να φύγει, το σκουπίδι της τηλεόρασης, ο μπ@@@”. Είναι πράγματα που δεν μπορούσε να παίξει το κανάλι. Είναι λέξεις που δεν μπορούν να προβληθούν στον αέρα. Όταν τα είπα στην παραγωγή μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα παίξουν».

«Η Μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δυο παιδιά στην κοιλιά της, εμένα και τον δίδυμο αδερφό μου. Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη. Έκλαιγα και έλεγα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω».

«Με έχουν χτυπήσει. Μoυ έχουν ασκήσει σωματική βία. Μιλάγαμε και ο Τάκης με κλώτσαγε, μου έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε» ολοκληρώνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

ValueNews.gr

Το άρθρο Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ| «Με κλώτσαγε και με έβριζε»(video) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά