Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος σε βραδινή εκπομπή και μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όσα έχει μάθει από τη ζωή μέχρι σήμερα, την αγάπη και βεβαίως την φιλία, που όπως καταλαβαίνουμε είναι μια έμμεση σπόντα για τον Αντώνη Κανάκη.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «από αυτή την ζωή κατάλαβα μέχρι σήμερα πάρα πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα κατάλαβα ότι ζούμε με λάθος τρόπο! Δηλαδή η ζωή ειδικά στις πόλεις δεν είναι κατά φύση, είναι παρά φύση. Δεν ζούμε σωστά, ζούμε λάθος. Κάτι δεν πάει καλά το λέγαμε και πριν τις οικονομικές κρίσεις αλλά τώρα όποιος δεν το ‘χει καταλάβει… Πρόλαβα να σκλαβωθώ και γω με τα λάθος πράγματα».

«Δεύτερο συμπέρασμα που έβγαλα είναι να πιστεύω στην αγάπη και στην επικοινωνία. Αυτά βασικά αν υπάρξουν θα αρχίσουμε πάλι να ζούμε καλύτερα. Με τους φίλους, δε, το κλείσαμε. Η φιλία είναι και το τρίτο μου συμπέρασμα».

«Πάντα βέβαια θα πληγώνεσαι και πάντα θα μας συμβαίνουν αυτά στις φιλίες αλλά είμαστε κοινωνικά όντα και πρέπει να ζούμε με τους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Πηγή:mediagr

Το άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης| «Σπόντα» μεγατόνων για τον Κανάκη – «Πάντα θα πληγώνεσαι…» εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.