Ένταση σημειώθηκε στα Εξάρχεια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, με επιθέσεις 50 ατόμων σε αστυνομικούς έξω  από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του Υπουργείου Πολιτισμού αφού προηγουμένως έκαψαν κάδους στην οδό Τοσίτσα και στα γύρω στενά.

Υπάρχουν ακόμη αναφορές για καμένο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη, ενώ επιθέσεις δέχτηκαν και οι αστυνομικοί στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Νωρίτερα, ομάδα αγνώστων είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ που διέρχονταν με μηχανάκια από τα Εξάρχεια. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.

Εξάρχεια: Πέσιμο σε μπάτσους (γύρω στα 15-20 παπάκια δελτάδες) πριν λίγο στην Πλατεία. Με τη σειρά τους, έριξαν πολλά χημικά. #antireport pic.twitter.com/Kl9uRRQydz

— radiofragmata (@radiofragmata) June 25, 2022

Κι ένα ακόμα από το σκηνικό νωρίτερα στην Πλατεία Εξαρχείων, όταν οι μπάτσοι αλαζονικά βόλταραν προσβάλλοντας για ακόμα μια φορά τους χώρους μας. Αυτήν την στιγμή, σε εξέλιξη το μάζεμα του κόσμου για την πορεία. Το νου! #antireport pic.twitter.com/PxFJTC24X5

— radiofragmata (@radiofragmata) June 25, 2022

Το άρθρο Τα Eξάρχεια και πάλι στις φλόγες, επιθέσεις σε αστυνομικούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του Υπ. Πολιτισμού (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά