Ένα δώρο που δεν θα ξεχάσουν ποτέ έκανε στους γιους του, Ίαν και Τιάγκο, που είχαν γενέθλια, ο Χουλκ. Ο 35χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο, χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις του και έβαλε τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ να στείλουν ευχές στους πιτσιρικάδες.

«Είχαν γενέθλια στις 20 Ιουλίου, γίνονταν 14 και 12 αντίστοιχα, αλλά δεν ήθελαν κάτι υλικό για δώρο. Μου είπαν πως ήθελαν κάτι ασυνήθιστο για να τους εκπλήξω. Μιας και τους αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, τι καλύτερο από το να τους ευχηθούν οι καλύτεροι στον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ τον Μέσι, τον Κριστιάνο και τον Νεϊμάρ, που είναι μεγάλα είδωλα και καλοί φίλοι», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος.

Η αντίδραση των γιων του όταν αντίκρισαν στην τηλεόραση του σπιτιού τους το ξεχωριστό αυτό βίντεο ήταν ανεκτίμητη. Και μόλις αυτό ολοκληρώθηκε έπεσαν στην αγκαλιά του πατέρα τους για να τον ευχαριστήσουν.

Το άρθρο Τι δώρο… | Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ ευχήθηκαν στα παιδιά του Χουλκ για τα γενέθλιά τους! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.