Σκηνές τρόμου έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης, κατά τη διάρκεια του τελικού σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβησης, όταν η Ανίτα Αλβάρεζ έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό.

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης, όπου διεξάγεται ο τελικός του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Εκεί, η  Αμερικανίδα Ανίτα Αλβάρεζ, κατά τη διάρκεια που εκτελούσε τη χορογραφία της εντός του νερού, έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να βυθιστεί στη πισίνα. Άμεσα, ο Ισπανός προπονητής της Αντρέα Φουέντες βούτηξε στον νερό και την επανέφερε στην επιφάνεια της πισίνας. Έπειτα την έβγαλε έξω από το νερό με την βοήθεια των υπεύθυνων, ώστε να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς, η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης με τη βοήθεια των ειδικών, οι οποίοι έσπευσαν ταχύτατα σε αυτήν, ανέκτησε τις αισθήσεις της και είναι εκτός κινδύνου. Πλέον, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να γίνουν γνωστά τα αίτια αυτού του συμβάντος.

Το άρθρο Τρόμος στην Βουδαπέστη, αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.