Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από εχθές η οικογένεια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου, ο οποίος έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Ο ίδιος καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος, πήγε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, ωστόσο η νοσηλεύτρια από την οποία ζήτησε βοήθεια του απάντησε πως το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, δεν ενημέρωσε κάποιον γιατρό και του είπε να επισκεφτεί το νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας αύριο θα είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρτικής εξέτασης για τον θάνατο του.

Αναμένεται να αναδειχθούν οι ευθύνες για όσα οδήγησαν στην τραγική εξέλιξη.

Στο κάδρο της υπόθεσης εκτός από το νοσηλευτικό προσωπικό είναι συγκεκριμένα η νοσηλέυτρια που υποδέχτηκε. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν κάλεσε τον γιατρό για να τον εξετάσει, καθώς υποστηρίζει πως νόμιζε πως πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό.

Επιπρόσθετα, πηγές του νοσοκομείου σημειώνουν πως ο 49χρονος δεν πέθανε αμέσως μετά την έξοδό του από αυτό, όπως τόνισαν οι συγγενείς του, αλλά μερικές ώρες αργότερα.

Όπως αναφέρει συγκλονισμένη η σύζυγος του αδελφού Απόστολου Νεμουτιάνου, Δήμητρα πριν από δέκα μήνες είχαν χάσει από κορωνοϊό και την αδελφή τους.

«Η απόσταση του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” ήταν τουλάχιστον 5 λεπτά από το σπίτι του Θοδωρή. Ήταν το πιο κοντινό που θα μπορούσε να πάει εκείνη την ώρα, από την στιγμή που πονούσε. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έχει συμβεί, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Δεν τον κράτησαν στον “Άγιο Ανδρέα” του είπαν να πάει στο Ρίο. Έτσι πήρε τον αδελφό και του ζήτησε βοήθεια του είπε “δεν μπορώ να πάω στο νοσοκομείο, είμαι χάλια, ελάτε να με πάτε στο Ρίο γιατί εδώ στον “Άγιο Ανδρέα” δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι”. Μετά από λίγα λεπτά, έφτασε ο αδερφός του, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε στο Ρίο και μετά από 2 χιλιόμετρα περίπου, ο άνθρωπος πέθανε στο αυτοκίνητο. Τον πήγε στο Ρίο, του έκαναν ΚΑΡΠΑ και διασωληνώθηκε αμέσως, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία του», αναφέρει η Δήμητρα και προσθέτει:

«O Θοδωρής μας, είναι το δεύτερο άτομο που χάνουμε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Πριν λίγους μήνες είχαμε χάσει και την αδελφή του άνδρα μου από κορωνοϊό».

Όπως αναφέρει η συγκλονισμένη η Δήμητρα ο 49χρονος άνδρας ήταν ο “πατέρας” και το στήριγμα για όλους : «Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι ζωντανοί – νεκροί. Η μάνα του δεν περιγράφεται η κατάσταση της. Ο Θοδωρής ήταν ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου. Ο καλύτερος θείος για τα παιδιά μας, αδελφός, ο καλύτερος της οικογένειας μας. Λέμε τώρα για τον Θοδωρή κουβέντες και δεν το πιστεύω πως έχει φύγει, έτσι από την ζωή. Εμείς μόνο ξέρουμε πόσο καλός άνθρωπος ήταν. Δεν έχει φτιάξει δική του οικογένεια και ήταν κοντά μας. Ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός και τον είχαμε τα πάντα, πατέρα, αδελφό, στήριγμα, τα πάντα ήταν για μας ο Θοδωρής».

Valuenews.gr

Το άρθρο Υπόθεση 49χρονου στην Πάτρα| Η νοσηλεύτρια παραδέχεται ότι δεν κάλεσε τον γιατρό γιατί “ήρθε μόνος του” εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.