Μια κοπέλα, 16 ετών, έπνιξε την αδερφή της με μαξιλάρι στην Φλόριντα, ενώ ήθελε απλώς να την ηρεμήσει επειδή ήταν ανήσυχη. Η μητέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη, παρά μόνο όταν αντίκρισε τα μελανιασμένα χειλάκια της κόρης της.

Η μητέρα των κοριτσιών είπε στην αστυνομία ότι δούλευε στο λάπτοπ της, στην κρεβατοκάμαρα του ξενοδοχείου στην Φλόριντα όπου βρισκόταν, ενώ οι κόρες της καθόταν στο σαλόνι.

Το 3χρονο κοριτσάκι «έκανε φασαρία», με αποτέλεσμα η μητέρα να ζητήσει από την 16χρονη να «την ησυχάσει εφόσον μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά», σύμφωνα την αστυνομική αναφορά.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι επικρατούσε ησυχία για περίπου 10 λεπτά μέχρι που η έφηβη κόρη της μπήκε απότομα στο υπνοδωμάτιο, κρατώντας την αδελφή της που δεν ανταποκρινόταν.

Η μητέρα κάλεσε την Άμεση Δράση ενώ προσπαθούσε να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. «Δεν ανταποκρίνεται», είπε με αγωνία στους διασώστες. «Τα χείλη της γίνονται μπλε».

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο μετά την αναφορά για ένα παιδί που δεν ανταποκρινόταν και έπειτα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανέφεραν σε ανακοίνωση.

Η έφηβη κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Στην ερώτηση του διασώστη για το αν η οικογένεια είχε απινιδωτή, η 16χρονη απάντησε: «Δεν έχουμε τίποτα. Δεν είμαστε σπίτι. Δεν έχουμε σπίτι».

Η έφηβη, που ταυτοποίηθηκε από τις αρχές, είναι η 16χρονη Σαρλίζ Μπελ και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο στο ξενοδοχείο.

«Η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσαν. «Ωστόσο, η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι η αδελφή είχε τοποθετήσει ένα μαξιλάρι πάνω της για να την ηρεμήσει. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, η αδελφή της δεν ανταποκρινόταν».

Μετά την σύλληψή της, η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπεύθυνη για τη φροντίδα της αδελφής της τις καθημερινές, καθώς η μητέρα τους εργαζόταν από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ..

ValueNews.gr

Το άρθρο Φλόριντα | Έφηβη έπνιξε με μαξιλάρι την 3 ετών αδελφή της εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.