Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Ιταλία. Μία μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε την κόρη της, ενώ προηγουμένως υποστήριζε ότι είχε απαχθεί από κουκουλοφόρους

Μια 23χρονη μητέρα από τη Σικελία ομολόγησε χθες (14/6) ότι σκότωσε την πεντάχρονη κόρη της, αφού προηγουμένως είχε προσπαθήσει να συγκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα. Η Μαρτίνα Πάτι είπε στην αστυνομία ότι σκότωσε την Έλενα, δεν είπε ωστόσο γιατί το έκανε, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

To 5χρονο κοριτσάκι και η στιγμή της σύλληψης της μητέρας-δολοφόνου

Η 23χρονη μητέρα σκότωσε την κόρη της στο σπίτι της οικογένειας στη Μασκαλούσια και στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της σε ένα παρακείμενο ερημικό σημείο όπου την έθαψε με χώμα και στάχτη, ανέφεραν πηγές.

Όπως είχε πει στην αστυνομία, τρεις κουκουλοφόροι, ένας εκ των οποίων ήταν οπλισμένος , άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου της και άρπαξαν το κοριτσάκι, αφού το είχε πάρει από το νηπιαγωγείο. Οι Αρχές ωστόσο δεν πίστεψαν αυτό το σενάριο. Η οικογένεια της δεν θεωρείται αρκετά εύπορη ώστε να γίνει στόχος εκβιασμού αυτού του είδους.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ένα πιθανό κίνητρο είναι ότι οι γονείς της 5χρονης ήταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για το νέο δεσμό του συζύγου της.

ValueNews.gr

Το άρθρο Φρίκη στην Ιταλία | Μητέρα σκότωσε και έκρυψε το πτώμα της 5χρονης κόρης της – Μιλούσε για απαγωγή εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.