Θύμα απαγωγής από τον ίδιο της τον πατέρα αλλά και τον αδελφό της έπεσε μια 22χρονη κοπέλα από την περιοχή της Κυψέλης.

Το νέο περιστατικό οικογενειακής βίας και κακοποίησης έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης. Η 22χρονη ζούσε μαζί με την οικογένειά της στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο πατέρας και ο αδερφός κλείδωσαν την 22χρονη κοπέλα σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή γιατί δεν ενέκριναν την σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα είχε βγει βόλτα με τον 37χρονο σύντροφό της όταν ο πατέρας μαζί με τον αδερφό της νεαρής καθώς και έναν ακόμη φίλο τους αγνώστου στοιχείων μέχρι στιγμής, εντόπισαν το ζευγάρι. Έβαλαν την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Καισαριανής, όπου και την κλείδωσαν.

Παράλληλα της πήραν και το κινητό για να μην έχει επικοινωνία με κανέναν.

Όπως μετέδωσε το OPEN, οι δύο άνδρες άσκησαν στην κοπέλα σωματική και λεκτική βία για να την πείσουν ότι πρέπει να χωρίσει και ότι όλη αυτή η βία που ασκούσαν πάνω της ήταν «για το καλό της».

Τελικά τη Δευτέρα το πρωί η κοπέλα ζήτησε να βγει από το υπόγειο στο οποίο έμεινε φυλακισμένη για να πάει στην τουαλέτα. Οι άνδρες την μετέφεραν στο σπίτι μίας γνωστής τους που έμενε κοντά και από εκεί η γυναίκα κατάφερε να καλέσει τις Αρχές, να τους εξηγήσει τι είχε συμβεί και σε ποιο σημείο ήταν φυλακισμένη.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο υπόγειο της Καισαριανής, ελευθέρωσαν την κοπέλα και συνέλαβαν τόσο τους δύο ανυποψίαστους δράστες, όσο και τη γυναίκα η οποία δέχτηκε να χρησιμοποιήσει η κοπέλα την τουαλέτα της αλλά δεν ειδοποίησε κανέναν, καθώς εξετάζεται αν είναι συνεργός.

Η 22χρονη προέβη σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και της γυναίκας και τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Valuenews.gr

Το άρθρο Φρίκη στην Κυψέλη| Πατέρας και αδερφός κλείδωσαν 22χρονη σε υπόγειο γιατί δεν ενέκριναν την σχέση της εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.