Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Αντιγόνη» του Φεστιβάλ Αθηνών σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ραπτοτάσιου. Όπως φάνηκε όμως από την επίμαχη ανάρτηση ο Σκιαδαρέσης δεν συμπάθησε και πολύ τον ρόλο που υποδύθηκε.

Ο ηθοποιός έφτιαξε ένα μπλουζάκι με τη φράση «Κρέοντα γαμ…» και το ανέβασε στα social media μετά το τέλος των παραστάσεων. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν βρήκε σύμφωνους τους λάτρεις τραγωδίας αλλά και όσους πλήρωσαν για να δουν την συγκεκριμένη παράσταση.

Οι περισσότεροι, μάλιστα βρήκαν την κίνηση άστοχή και τον ηθοποιό απαράδεκτα ασεβή σε ένα πρόσωπο της τραγωδίας.

Στην προσπάθειά του να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση χρησιμοποίησε έναν ήρωα του Σοφοκλή και γελοιοποιήθηκε υποστήριξαν οι πιο προσβεβλημένοι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στις απαντήσεις του εξήγησε ότι το μόνο που έκανε είναι να αυτοσαρκαστεί και ότι δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν στον τρόπο που θα κάνει την δουλειά του.

Δείτε τις αντιδράσεις στα social media:

Το άρθρο Χαμός με το μπλουζάκι του Σκιαδαρέση για τον Κρέοντα| Οι αντιδράσεις, τα επικριτικά μηνύματα και η απάντηση του ίδιου εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά