Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν το μοντέλο αποδέχτηκε την πρόταση για να πάει στο Asian Express και να γυρίσει την Ασία με τον Fipster.

Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες εμφανίσεις μαζί ενώ και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media είναι σπάνιες.

Μάλιστα, επέλεξαν να κάνουν χωριστές διακοπές και να ανάψουν «φωτιές» σχετικά με τα όσα ακούγονται για τη σχέση τους.

Πριν λίγες ημέρες, κάτω από μία ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλάνη μία ακόλουθους επανέφερε το θέμα και τη ρώτησε τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε».

Μία άλλη τότε συμπλήρωσε: «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η instagramer δεν άφησε ασχολίαστα τα παραπάνω και έδωσε τη δική της απάντηση, η οποία πάντως δεν ήταν ξεκάθαρη.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», έγραψε.

Valuenews.gr

Το άρθρο Χωρίζει η Βαλαβάνη με τον Βασάλο; εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.