Από την όμορφη Νάξο έρχεται φέτος η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, πανέμορφη Κατερίνα Βάβουλα.

Έκανε και την εξής δήλωση, «ήταν μία επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός».

Η Κατερίνα, η οποία ήρθε πρώτη σε συνολικό βαθμό στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έμαθε σήμερα αυτό που περίμενε και δεν ήταν άλλο από την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα πρώτη, καθώς οι βαθμοί της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί.

Η Ναξιώτισσα έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Έκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό στον τομέα Υγείας 19.660 μόρια.

Φυσικά, με τέτοιους βαθμούς θα μπορούσε να μπει όπου ήθελε, ωστόσο η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, έχοντας στόχο την Ιατρική.

Όπως διαβάζουμε στο naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική και αθλητική οικογένεια, ενώ, όπως δήλωσε η ίδια: «Η ιατρική απλά μου προέκυψε, αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στη σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω… Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική να είμαι πρώτη ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

Πηγή: iefimerida.gr

Το άρθρο «Όμορφή μου Κατερίνα» Βάβουλα | Πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές, με 19.660 μόρια στην Ιατρική εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.

EnglishΕλληνικά