Μια σημαντική πρωτοβουλία για την υποστήριξη των αστέγων και των ευάλωτων ατόμων που το έχουν ανάγκη καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες ανέλαβε το Μαξίμου.

Συγκεκριμένα την Τρίτη παραδόθηκαν στα γραφεία των «Γιατρών του Κόσμου» εμφιαλωμένα νερά με σκοπό να μοιραστούν σε αστέγους και ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτης, έλαβαν την πρωτοβουλία και εξασφάλισαν ποσότητες φιαλών νερού για τους ανθρώπους, που αυτές τις δύσκολες ώρες διαβιούν στο δρόμο. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον της Πολιτείας, για τα άτομα που έχουν ανάγκη, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσο, για την υποστήριξή τους.

Οι «Γιατροί του κόσμου» μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια γράφοντας: «Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των #ΓτΚ κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη. Ευχαριστούμε θερμά του Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους ΓτΚ».

Πηγή

Το άρθρο Δωρεάν νερά στους άστεγους για το καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.