Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει από το κατάμεστο Θέατρο Γης στην συναυλία του στην Θεσσαλονίκη, ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Τα όσα βιώνουμε στην χώρα μας θέλησε χθες να σχολιάσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μάλιστα έκανε «προσωπική παρέμβαση» για τον Πάνο Καλαϊτζή που βρίσκεται εδώ και μήνες προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό αλλά και στον αναρχικό κρατούμενο Γ. Μιχαηλίδη που συμπληρώνει 45 μέρες απεργίας πείνας καθώς έχοντας εκτίσει τα 3/5 της βασικής ποινής του και τα 2/5 της ποινής για την απόδραση αιτήθηκε την υφ’ όρον απόλυσή του, την οποία, όπως υποστηρίζει, του τη στερούν αδίκως.

«Επειδή όλο αυτό το διάστημα, ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον κορονοϊό βρήκε το σύστημα το ολιγαρχικό που μας κυβερνά αυτή τη στιγμή πολύ χώρο να κάνει μεταπτυχιακό στην καταπίεση και στη αυθαιρεσία. Κι ενώ βλέπουμε τα διάφορα αδιευκρίνιστα, ανελέητα κι ανέμελα λαμόγια να την βγάζουν καθαρή είτε με Novartis, είτε με Siemens, είτε με ΚΕΕΛΠΝΟ, είτε με Energa και να γκρεμίζουν τα μαντριά στην Μύκονο για να κάνουν πισίνες, οι διάφοροι αντισυστημικοί φτωχοδιάβολοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, περνάνε τα πάνδεινα.

Θέλω λοιπόν το επόμενο κομμάτι να το αφιερώσω τόσο στον Καλαϊτζή, όσο και όσο και στον Μιχαηλίδη που σήμερα συμπληρώνει 45 μέρες απεργία πείνας. Αυτοί λοιπόν οι φτωχοδιάβολοι έχουν την αλληλεγγύη μας και τίποτα άλλο».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σε μια κατάμεστη συναυλία μιλά ενάντια στο σύστημα & στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
Επίσης τοποθετείται υπέρ του Γ. Μιχαηλίδη που πραγματοποιεί απεργία πείνας για τα στοιχειώδη δικαιώματα & του Π. Καλαϊτζή, ο οποίος βρίσκεται άδικα στη φυλακή.#freepanoulis pic.twitter.com/OcViTZsw9T

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) July 7, 2022

Valuenews.gr

Το άρθρο Θ. Παπακωνσταντίνου| Ενώ τα αδιευκρίνιστα λαμόγια την βγάζουν καθαρή, οι φτωχοδιάβολοι περνάνε τα πάνδεινα εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.