Στο οικόπεδό του καλλιεργούσε μια μικρή χασισοφυτεία και στο σπίτι του έκρυβε την παραγωγή της ένας Έλληνας κάτοικος της Κεφαλονιάς, που συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης η οποία οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου, το απόγευμα της Τρίτης.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί έκαναν διαδοχικές έρευνες στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του υπόπτου και στην κατοικία του, σε διαφορετικές περιοχές του νησιού και κατέσχεσαν στο πρώτο εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,85 μέτρου και στο δεύτερο 45,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν σπαστήρα.

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε Τύρναβο και Ιωάννινα

Σε έναν αγρό της ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το πρωί της Τρίτης ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε να καλλιεργεί δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70 και 1,80 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Μετά από πληροφορίες, εντοπίστηκε στο σπίτι του στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας και σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μια συσκευασία που είχε μέσα 11,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ValueNews.gr

Το άρθρο Κεφαλονιά | Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στο οικόπεδό του εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.