Με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, συνελήφθησαν σε έναν οικισμό μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Ευρώτα οκτώ Έλληνες που διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ αυτών και δυο ανήλικοι.

Ο ένας μετά τον άλλο έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και τα έξι ενήλικα μέλη της σπείρας ηλικίας 27 ως 47 χρόνων, καθώς σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν 25 «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 26,6 γραμμαρίωνμια ζυγαριά ακριβείας και 250 ευρώ προερχόμενα από πώληση της ηρωίνης. Επιπλέον, κοντά στο σπίτι ενός 30χρονου που αναζητείται βρέθηκε κρυμμένος ένας γεμιστήρας πυροβόλου όπλου ο οποίος κατασχέθηκε.

Τα οκτώ μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία, ενώ ο 30χρονος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επιπλέον, οι γονείς των δυο ανηλίκων κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

ValueNews.gr

Το άρθρο Λακωνία  | Ανήλικοι σε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.